Formule 1 racebaan

Kijk de Formule 1 GP van Bahrein 2020 live online: gratis streams

Laatst bijgewerkt: 26 november 2020
Leestijd: 2 minuten, 3 seconden

Aankomend weekend staat er weer een race op de planning voor de Grand Prix. De race vindt plaats van 27 tot en met 29 november op het Bahrain International Circuit in het woestijngebied Sakhir. De Grand Prix van Bahrein is alweer de 16e race op de formule 1-kalender.

De Formule 1 wordt niet overal uitgezonden. In Nederland kun je de race bekijken via Ziggo Sport.  Wil je de GP van Bahrein online kijken in het buitenland? Dan heb je een VPN nodig. In dit artikel leggen we uit hoe dit precies werkt.

De GP van Bahrein online kijken met een VPN: stap voor stap

Om de Formule 1 te kunnen kijken, moet je toegang hebben tot een zender die de race uitzendt. In Nederland bezit Ziggo de rechten om alle F1 wedstrijden uit te zenden. Je kunt het raceweekend volgen via Ziggo op kanaal 14. Als je een Ziggo abonnement hebt, is het ook mogelijk om de Formule 1 GP van Bahrein via internet te kijken. Via de Ziggo GO app op je tablet of smartphone kun jij de Formule 1 online kijken.

Buiten de EU is het echter niet mogelijk om de race te kijken met Ziggo Go. Dit heeft te maken met uitzendrechten. Nederlandse streams worden in het buitenland geblokkeerd op basis van je IP-adres. Gelukkig is er een manier waarmee je toch de GP van Bahrein kunt kijken in het buitenland.

Met een VPN is het mogelijk om geografische blokkades te omzeilen en je IP-adres te veranderen. Dit werkt erg eenvoudig:

  1. Sluit een abonnement af bij een goede VPN-provider. Een aanrader voor Formule 1 is NordVPN. Deze VPN is snel, betrouwbaar en heeft een uitgebreid servernetwerk.
  2. Download en installeer de NordVPN software op een apparaat naar keuze.
  3. Log in met het account dat je hebt aangemaakt.
  4. Kies een VPN-server in Nederland.
  5. Log in bij de ZiggoGO app en geniet van de Formule 1-stream.
NordVPN
Actie:
Slechts €3,15 per maand bij een 2-jarig abonnement
9.3
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
  • Websites vragen soms om verificatie
Bezoek NordVPN

Formule 1 GP bahrein 2020 – Programma

Op vrijdag 27 november start de eerste training en kunnen de raceliefhebbers weer klaar gaan zitten voor een spannend raceweekend. Op zondag 29 november start de race. De GP van Bahrein begint terwijl het nog licht is en de finish zal plaatsvinden na zonsondergang. De race wordt onder kunstlicht gereden.

Dit is het programma van de Formule 1 GP Bahrein van aankomend weekend:

Datum Gebeurtenis Tijd
Vrijdag 27-11-2020 Eerste vrije training 12:00 – 13:30
Vrijdag 27-11-2020 Tweede vrije training 16:00 – 17:30
Zaterdag 28-11-2020 Derde vrije training 12:00 – 13:00
Zaterdag 28-11-2020 Kwalificaties 15:00 – 16:00
Zondag 29-11-2020 Race 15:10
Tech blogger
Ronella houdt zich  bezig met de vraag hoe we onze digitale samenleving zo veilig mogelijk maken. De huidige digitale ontwikkelingen zorgen ervoor dat we steeds voor nieuwe veiligheidsvraagstukken komen te staan. Ronella wil daarom meer bewustwording creëren over cybersecurity en mensen wijzen op de risico’s en valkuilen.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen