Gratis UFC 257: Poirier vs McGregor 2 kijken overal ter wereld!

MMA Octagon met felle lichten

Dit weekend is het eindelijk zover: Conor McGregor vecht eindelijk weer in de Octagon. Zijn eerste gevecht in een jaar tijd is een rematch tegen niemand minder dan Dustin Poirier. De “main card” begint op zondag om 4 uur ’s nachts (Nederlandse tijd). De exacte aanvangstijd van het hoofdgevecht (Poirier vs McGregor) hangt af van hoe de vier gevechten daarvoor uitpakken.

Volgens experts is er veel veranderd sinds de eerste ontmoeting tussen bovenstaande vechters, waarin Conor Dustin in zo’n 90 seconden versloeg. Dustin heeft nu meer kracht, incasseringsvermogen en een nog betere conditie, stellen ze. Het is dus een boeiend vraagstuk voor alle vechtsportfans wat zal zegevieren: het hoge tempo van Poirier of McGregor’s touch of death, zoals zijn linkse directe door enkele experts wordt genoemd.

Natuurlijk wil jij deze partij live volgen, en het liefst gratis. Gelukkig kan dit ook als je in Nederland bent, namelijk via Kijk.nl of SBS9. Maar wat als je in het buitenland bent? Kijk.nl werkt alleen in Nederland. In het buitenland krijg je een foutmelding. Gelukkig is er een makkelijke manier om dit probleem te omzeilen, namelijk met een VPN. Hieronder vertellen we je precies hoe dit werkt.

Poirier vs McGregor 2 wereldwijd kijken met een VPN

Met een VPN omzeil je gemakkelijk de Kijk.nl blokkade in het buitenland en andere geografische blokkades. Een VPN kan namelijk jouw verkeer omleiden via een server in een ander land, waardoor jouw IP-adres verandert in een IP-adres uit het desbetreffende land. Op deze manier kun je, ook in het buitenland, een Nederlands IP-adres gebruiken om het web op te gaan.

Veel websites en streamingdiensten, waaronder Kijk.nl, gebruiken je IP-adres om te bepalen in welk land je je bevindt. Als je dus met een VPN “je IP Nederlands maakt”, kun je wel toegang krijgen tot Kijk.nl en UFC 257 kijken, waar je ook bent! In het korte stappenplan hieronder lees je hoe je dit doet.

Kijk UFC 257: simpel stappenplan

 1. Neem een abonnement bij een goede VPN-provider. Wij raden Surfshark aan. Deze provider is zeer voordelig en heeft zeer goede streamingsnelheden. Het is namelijk de snelste VPN die wij hebben getest. Daarbij heeft Surfshark een 30-dagen geld-terug-garantie.
 2. Surfshark
  Actie:
  Veilig en anoniem online voor maar €2,08 per maand
  Vanaf
  €2.08
  9.0
  • Zeer gebruiksvriendelijk met Netflix en torrents werkend
  • 30 dagen geld-terug-garantie. No questions asked!
  • Goedkoop en veel extra opties
  Bezoek Surfshark
 3. Installeer de Surfshark-app op het apparaat waarop je UFC 257 wilt kijken.
 4. Open de Surfshark-app en log in met je inloggegevens.
 5. Selecteer een Nederlandse server. Dit doe je door in de zoekbalk bovenaan “Netherlands” te typen en de eerste optie te kiezen die verschijnt.
 6. Ga naar Kijk.nl. Waarschijnlijk zie je meteen al “UFC 257” verschijnen. Zo niet, gebruik dan deze link.
 7. Geniet van de gevechten!

Een account aanmaken op Kijk.nl

Let op: Je hoeft waarschijnlijk geen account aan te maken om UFC 257 te kijken op Kijk.nl. Dit was in ieder geval een paar maanden geleden niet het geval. Maar goed, dingen kunnen veranderen. Dus mocht je toch een melding krijgen dat je een account nodig hebt, maak er dan simpelweg één aan door op het icoontje naast het vergrootglaasje, rechts bovenaan, te klikken, alle velden in te vullen en op “maak account aan” te klikken.

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen