Silverstone GP

Formule 1: Zo kijk je de GP van Engeland Silverstone 2019 vanuit het buitenland!

Laatst bijgewerkt: 9 december 2019
Leestijd: 1 minuut, 25 seconden

Update: deze GP in Engeland is gewonnen door L. Hamilton.

Vandaag is om 15:10 Nederlandse tijd de grand prix van Silverstone. Het belooft een fantastische wedstrijd te worden die veel fans niet willen missen. Helaas is het een bekend probleem dat Nederlands vanuit het buitenland niet altijd formule 1 kunnen kijken. Nederlandse streams worden namelijk geblokkeerd, met name buiten de EU.

Toch Formule 1 en Ziggo ontvangen vanuit het buitenland

Om de wedstrijd van vanmiddag te zien vanuit het buitenland, is er een gemakkelijke oplossing. Door het internetverkeer om te leiden via Nederland, worden Nederlandse streamingdiensten beschikbaar, overal ter wereld. Zo kijk je gemakkelijk naar de Grand Prix van Silverstone, maar ook naar al je andere favoriete Nederlandse programma’s.

Het werkt door een VPN-applicatie te gebruiken. Dit is een simpel stukje software, waarmee je al je internetverkeer kan omleiden via een server in een ander land. Binnen 5 minuten ben je klaar om overal ter wereld je Nederlandse streams te kijken, zonder geoblokkades.

De Grand Prix van Silverstone kijken met een VPN: Stappenplan van 5 minuten

Met het volgende stappenplan ben je zo klaar om de wedstrijd van vanmiddag te zien:

  1. Sluit online een abonnement af bij een goede VPN-provider, wij raden CyberGhost aan voor Formule 1. Deze aanbieder is snel, simpel en je hebt een 45-dagen geld terug garantie.
  2. Download de VPN-applicatie van CyberGhost op het device waarop je de wedstrijd wilt streamen.
  3. Zet de VPN-app aan en kies een server in Nederland.
  4. Je internetverkeer wordt nu omgeleid via Nederland. Hierdoor kan je al je Nederlandse streams bekijken vanuit het buitenland, waaronder Ziggo Go. Ga naar de website of streamingservice van jouw keuze en geniet van de wedstrijd.

Bekijk eventueel ook onze uitgebreidere uitleg over formule 1 kijken in het buitenland.

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen