Formule 1: Kijk de Grand Prix van Duitsland 2019 vanuit het buitenland

F1 Raceauto

Update: de GP Duitsland 2019 is gewonnen door Max Verstappen.

Goede kans dat je momenteel in het buitenland zit vanwege de zomervakantie. Daarbij wil je misschien wel gewoon je favoriete F1 stream kijken om de Grand Prix van Duitsland te zien? Dit kan nog lastig worden, omdat Nederlandse F1-streams in het buitenland vaak niet werken.

Kijk de Grand Prix van Duitsland ook vanuit het buitenland

Er is een manier waarop de blokkades van Nederlandse streamingdiensten in het buitenland kan omzeilen. Dit kan je namelijk doen met een VPN. Dit is een stukje techniek waarmee je internetverbinding wordt omgeleid via Nederland. Hierdoor kan je gewoon je reguliere Nederlandse streamingdiensten bekijken. Het is zo gepiept en je kan direct aan de slag.

Stap 1. Sluit online een proefabonnement af bij een kwalitatieve VPN service. Voor formule 1 kunnen wij NordVPN onder meer aanbevelen. NordVPN geeft je de mogelijkheid simpel en snel Nederlandse streamingsites te ontvangen. Er is bovendien een 30 dagen geld-terug-garantie.

Stap 2. Download de NordVPN-app op het apparaat waarop je de grand prix van Duitsland wilt streamen.

Stap 3. Start de NordVPN-app en kies een Nederlandse server. Dit is niet moeilijk, maar als je toch wat extra uitleg wil kan dat in onze NordVPN evaluatie.

Stap 4. Het duurt max 10 seconden en je bent verbonden met een Nederlandse server. Vanaf dat moment werken je Nederlandse streamingdiensten weer, ook op plekken waar deze eigenlijk ontoegankelijk zijn.

Zo geniet je wereldwijd van deze GP van Duitsland!

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen