Voetbalstadion

Ajax – Feyenoord online kijken op 27 oktober 2019, ook vanuit het buitenland

Laatst bijgewerkt: 9 december 2019
Leestijd: 1 minuut, 44 seconden

Update: Ajax won deze wedstrijd van Feyenoord met 4-0.

Vandaag wordt er een zeer belangrijke wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord gespeeld. Deze derby willen de voetballiefhebbers onder ons niet missen natuurlijk. Maar voetbalfans die in het buitenland zijn kunnen voor vervelende verrassingen komen te staan. Nederlandse voetbalstreams werken namelijk niet altijd tijd vanuit het buitenland.

Wereldwijd Ajax – Feyenoord kijken door je internetverkeer om te leiden via Nederland

Hoe kijk je toch gewoon de wedstrijd van vandaag via je favoriete streamingdienst? Dit kan eventueel door je internetverbinding om te leiden via Nederland, met een simpele VPN-app. Hieronder staan de stappen uitgelegd, het is een kwestie van 10 minuten en je hebt toegang tot je streamingservice en dus ook voetbalwedstrijden.

Volg de volgende stappen om ook vanuit het buitenland toegang te krijgen tot Ajax – Feyenoord streams:

  1. Sluit (eventueel tijdelijk) een abonnement af bij een VPN-service. Wij raden onder meer NordVPN aan. Dit is een goedkope provider met veel servers in Nederland. Bovendien zijn er erg eenvoudige apps.
  2. Download de NordVPN-software en log in met je account.
  3. Kies een Nederlandse server. Vanaf dat moment loopt al je internetverkeer via Nederland.
  4. Surf naar de website of open de app waarmee je normaal gesproken de wedstrijd zou streamen.
  5. Kijk de wedstrijd live en geniet ervan, net alsof je in Nederland zou zitten.

VPN unblockt niet alleen streamingservices, maar geeft ook meer veiligheid en privacy

Een VPN is niet alleen heel fijn om Nederlandse (en buitenlandse) streamingservices te unblocken. Een VPN-verbinding beveiligt namelijk ook je internetverbinding met een sterk encryptieprotocol. Zeker als je in het buitenland gebruikmaakt van openbare wifi-netwerken, is het verstandig hierbij een VPN te gebruiken. Het is voor cybercriminelen anders vrij eenvoudig je data te onderscheppen als zij toegang hebben tot hetzelfde wifi-netwerk.

Een VPN anonimiseert ook je internetverkeer tot op zekere hoogte, doordat jouw IP-adres verborgen wordt. Maar voor nu ben je waarschijnlijk vooral geïnteresseerd in het feit dat een VPN je in staat stelt om Ajax – Feyenoord te kijken. Dus geniet van de wedstrijd en dat jouw favoriete team met de overwinning naar huis mag gaan!

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen