Wielrenners Tour de France

Tour de France finish 2019 online kijken vanuit het buitenland

Laatst bijgewerkt: 9 december 2019
Leestijd: 1 minuut, 29 seconden

Update: de Tour de France 2019 is gewonnen door Egan Bernal.

Vandaag is de finish van de Tour de France 2019. De Colombiaan Egan Bernal gaat aan kop in het klassement en rijdt in de gele trui. De Nederlander Steven Kruijswijk maakt kans op een podiumplaats, en ligt 1.23 minuut achter op Bernal. Het belooft een ontzettend spannende finish van de Tour de France te worden. Maar wat als je als fan in het buitenland zit, en de Nederlandse Tour de France streams werken niet? Dit gebeurt helaas veelvuldig, omdat Nederlandse streams in het buitenland vaak geblokkeerd worden. Gelukkig is hier iets voor te verzinnen.

Zo kijk je de finish van de Tour de France 2019, ook vanuit het buitenland

Mocht je vanwege de vakantie in een land zitten waar je favoriete Nederlandse sportstream geblokkeerd wordt, dan is daar een oplossing voor. Door je internetverkeer om te leiden via Nederland, kan je namelijk gewoon toegang krijgen tot je Nederlandse streams. Dit kan met een simpele VPN-app. Hieronder vind je een stappenplan waarmee je binnen enkele minuten klaar bent om vanuit de hele wereld je Nederlandse Tour de France stream te openen.

Stap 1. Neem online een abonnement bij een van de vele VPN-aanbieders, bijvoorbeeld ExpressVPN.

Stap 2. Download de VPN-app op je telefoon, laptop of tablet.

Stap 3. Start de app en kies een Nederlandse VPN-server. Dit werkt heel eenvoudig, maar mocht je instructies nodig hebben, bekijk dan onze uitgebreide ExpressVPN review.

Stap 4. Binnen een paar seconden ben je verbonden met een Nederlandse server en kan je je Nederlandse streams openen. Ook in landen waar Nederlandse streams eigenlijk geblokkeerd zijn. De VPN-app draait gewoon op de achtergrond, hier ondervind je geen hinder van.

Zo kan je vanuit de hele wereld toch de finish van de Tour de France 2019 kijken. Geniet van deze laatste etappe.

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen