Wielrenners Tour de France

Tour de France finish 2019 online kijken vanuit het buitenland

Laatst bijgewerkt: 29 juli 2019
Leestijd: 1 minuut, 38 seconden

Vandaag is de finish van de Tour de France 2019. De Colombiaan Egan Bernal gaat aan kop in het klassement en rijdt in de gele trui. De Nederlander Steven Kruijswijk maakt kans op een podiumplaats, en ligt 1.23 minuut achter op Bernal. Het belooft een ontzettend spannende finish van de Tour de France te worden. Maar wat als je als fan in het buitenland zit, en de Nederlandse Tour de France streams werken niet? Dit gebeurt helaas veelvuldig, omdat Nederlandse streams in het buitenland vaak geblokkeerd worden. Gelukkig is hier iets voor te verzinnen.

Zo kijk je de finish van de Tour de France 2019, ook vanuit het buitenland

Mocht je vanwege de vakantie in een land zitten waar je favoriete Nederlandse sportstream geblokkeerd wordt, dan is daar een oplossing voor. Door je internetverkeer om te leiden via Nederland, kan je namelijk gewoon toegang krijgen tot je Nederlandse streams. Dit kan met een simpele VPN-app. Hieronder vind je een stappenplan waarmee je binnen enkele minuten klaar bent om vanuit de hele wereld je Nederlandse Tour de France stream te openen.

Stap 1. Neem online een abonnement bij een van de vele VPN-aanbieders. Moeite met kiezen? Wij kunnen ExpressVPN aanraden. Met ExpressVPN kan je gemakkelijk en snel Nederlandse streamingsites openen. Dit kost een paar euro per maand, maar je kan gewoon je geld terugkrijgen door de 30 dagen geld-terug-garantie.

ExpressVPN
Onze keuze
Onze keuze
Actie:
Premium VPN nu voor $6,67 per maand
9.5
  • Supersnelle en makkelijke VPN
  • Perfect voor anoniem surfen, downloaden en streamen (o.a. Netflix)
  • 3000+ servers in 94 landen
Bezoek ExpressVPN

Stap 2. Download de ExpressVPN-app op je telefoon, laptop of tablet.

Stap 3. Start de app en kies een Nederlandse VPN-server. Dit werkt heel eenvoudig, maar mocht je instructies nodig hebben, bekijk dan onze uitgebreide ExpressVPN review.

Stap 4. Binnen een paar seconden ben je verbonden met een Nederlandse server en kan je je Nederlandse streams openen. Ook in landen waar Nederlandse streams eigenlijk geblokkeerd zijn. De VPN-app draait gewoon op de achtergrond, hier ondervind je geen hinder van.

Zo kan je vanuit de hele wereld toch de finish van de Tour de France 2019 kijken. Geniet van deze laatste etappe.

Hoofdauteur:

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen