PSV vs Ajax online kijken vanuit het buitenland: wereldwijd toegang tot streams

Voetballer staat met voet op bal

Zondag de 28e nemen PSV en Ajax het tegen elkaar op in een strijd om de nummer 1 plek in de eredivisie. Ajax staat met 56 punten 6 punten boven PSV, dat op de tweede plek staat. Het wordt spannend dit weekend, pakt Ajax de winst en zullen de Amsterdammers uitlopen tot een verschil van 9 punten, of zullen de Eindhovenaren het gat kleiner maken. Hoe dan ook, er staat veel op het spel!

Als je PSV – Ajax wilt kijken dan kan dat, in Nederland, via ESPN. Ben je echter in het buitenland, en dan met name buiten de EU, dan kun je ESPN enkel kijken door je IP-adres te veranderen. Dit gaat eenvoudig middels een VPN.

Ben je in Nederland, dan kun je hieronder verder lezen om te kijken op welke zenders je ESPN kunt vinden. Zit je buiten de EU, scroll dan verder om te zien hoe je vanaf je huidige locatie toch toegang kunt krijgen tot de online stream op ESPN.

Waar kan ik PSV – Ajax kijken?

PSV – Ajax trapt af op zondag 28 februari om 14.30. Je kunt de uitzending zien op ESPN 2. ESPN 2 zit helaas niet altijd in het basispakket, dus het kan zijn dat je alleen met een extra sportpakket PSV-Ajax kunt kijken bij jouw tv-provider. ESPN vind je op de volgende kanalen:

TV Provider ESPN op kanaal
KPN 14 (basispakket) en 221 t/m 226
Ziggo 421 t/m 426
Telfort 14 (basispakket) en 221 t/m 226
Caiway 318 t/m 323
XS4ALL 14 (basispakket) en 221 t/m 226
T-Mobile 150 (basispakket) en 151 t/m 155
Tele 2 Biedt geen ESPN aan
Delta 421 t/m 426
Online.nl 405 t/m 407 (basispakket) en 408 t/m 410
Youfone 19 (basispakket) en 410 t/m 414

ESPN kijken vanuit het buitenland

Als je in het buitenland zit, dan kun je eenvoudig ESPN kijken via je laptop, tablet, smartphone of ander digitaal apparaat. Buiten de EU heb je daarvoor wel een VPN nodig. Met een VPN kun je, zeer eenvoudig, je IP-adres veranderen naar een Nederlands IP-adres. ESPN denkt dan dat je gewoon in Nederland zit. Zo krijg je toch toegang tot de livestreams van ESPN.

Stappenplan: Eredivisie kijken, waar je ook bent

 1. Belangrijk: je hebt hoe dan ook een abonnement nodig op ESPN (vaak via je tv-provider).
 2. Vervolgens kun je een (tijdelijk) abonnement afsluiten bij een VPN-provider. CyberGhost werkt meestal zeer goed met ESPN. Als je de VPN gratis wil gebruiken, zorg er dan voor dat je na afloop je geld terugvraagt bij de VPN-provider.
 3. CyberGhost
  Actie:
  Probeer CyberGhost voor slechts €2,- per maand!
  Vanaf
  €2.00
  8.8
  • Hoge mate van gebruiksgemak
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Torrents en Netflix mogelijk
  Bezoek CyberGhost
 4. Download CyberGhost op het apparaat waarop je ESPN wilt kijken.
 5. Installeer CyberGhost en log in met het door jou aangemaakte account.
 6. Maak verbinding met een Nederlandse server (of een andere server binnen de EU).
 7. Laat de VPN aanstaan op de achtergrond.
 8. Open de ESPN app of website en navigeer naar de livestream van ESPN 2 om de wedstrijd te kijken!

Ook AZ – Feyenoord kijken op 28 februari

De bovenstaande methode werkt trouwens ook uitstekend om AZ – Feyenoord te kunnen kijken. AZ – Feyenoord trapt af op 28-02-2021 om 16.45 en is te zien op ESPN 1. Op diezelfde zender kun je vanaf 16.30 ook de voorbeschouwing zien. Deze zender zit bij sommige tv-providers in het basispakket.

Techredacteur
Quinten is inmiddels al enkele jaren als cybersecurity- en VPN-expert betrokken bij VPNgids. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het opzetten van speciale onderzoeken over cybersecurity en online privacy voor VPNgids.nl.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen