Mike Tyson tegen Roy Jones Junior gratis online live kijken vanuit binnen- en buitenland

Boksring in lege arena

In de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 november nemen Mike Tyson en Roy Jones Junior het tegen elkaar op in het Staples Center in Los Angeles. Het complete evenement vindt plaats tussen 03.00 en 06.00, waarbij Tyson en Jones Jr. het hoofdgevecht zijn. Tyson en Jones Jr., nu allebei in de 50, stappen in de ring rond 05.00 op zondagochtend, Nederlandse tijd.

De wedstrijd zal in Nederland live worden uitgezonden op de website van het AD via ad.nl/miketyson. Hiervoor heb je enkele een gratis account nodig op de website van het AD. Deze kun je eenvoudigweg aanmaken door je e-mailadres op te geven en een wachtwoord aan te maken. Vervolgens kun je de bokswedstrijd daar live volgen.

Mocht je momenteel in het buitenland zitten dan kun je de wedstrijd alleen zien als je je IP-adres eerst verandert naar een Nederlands IP-adres. Dit kan eenvoudig door middel van een VPN. Een VPN geeft je de mogelijkheid om verbinding te maken met een server in een ander land, om vervolgens vanaf daar verbinding te maken met de website van het AD. Maak je verbinding met een Nederlandse server, dan kun je de wedstrijd gewoon gratis live kijken. Dit is mooi meegenomen als je in het buitenland bent, want daar moet je betalen om toegang te krijgen tot het boksevenement.

Om je IP-adres te veranderen zul je eerst een VPN moeten downloaden. Je hebt gratis VPN’s en betaalde VPN’s. Betaalde VPN’s zijn vaak beter om te streamen omdat ze meer servers hebben en minder vaak overbelast raken. Gratis VPN’s zijn minder geschikt om te streamen, maar ze zijn wel gratis. Vaak kun je echter ook met een betaalde VPN gratis streamen, omdat ze een geld-terug-garantie hebben op hun betaalde abonnementen. Zo kun je alsnog de partij tussen Tyson en Jones Jr. gratis streamen met een betaalde VPN en voorkomen je haperende streams.

Hoe het kijken van de wedstrijd tussen Tyson en Jones Jr. met een VPN werkt lees je hieronder.

Tyson vs Jones Jr. gratis live kijken vanuit het buitenland, stap voor stap

 1. Kies een goede VPN. Wij hebben de site van het AD getest met NordVPN, en dit werkt uitstekend. Deze VPN heeft een uitgebreide 30 dagen geld-terug-garantie. Je kunt desgewenst na de boxing match gewoon je geld terugkrijgen de komende weken, zonder problemen.
 2. Neem een abonnement op de gekozen VPN en download de software. Via de onderstaande knop kun je navigeren naar de site van NordVPN (en profiteer je dit weekend bovendien nog van hun Black Friday/Cyber Monday kortingsdeal):
 3. NordVPN
  Actie:
  Tijdelijk €2.80 per maand bij een 2-jarig abonnement
  Vanaf
  €2.80
  9.3
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
  Bezoek NordVPN
 4. Installeer, na het downloaden, de VPN-software.
 5. Open de VPN-software en log in met het door jou aangemaakte account.
 6. Selecteer een Nederlandse server en maak verbinding met de VPN.
 7. Wanneer je verbinding hebt gemaakt met de VPN kun je deze op de achtergrond aan laten staan terwijl je de browser opent en kun je naar de site van het AD gaan.
 8. Mocht je nog geen account hebben op het AD, maak deze dan aan door je e-mail in te voeren en een wachtwoord in te stellen. Wellicht dat je nog een mail krijgt van het AD om je account te bevestigen.
 9. Ga naar ad.nl/miketyson en geniet van de wedstrijd!

Let op: mocht de stream niet in een keer werken met de VPN, sluit je browser dan helemaal af en maak verbinding met een andere Nederlandse VPN-server (NordVPN heeft verschillende Nederlandse VPN-servers dus je kunt gewoon een andere kiezen). Open vervolgens de browser en ga weer naar ad.nl/miketyson. Als het goed is zou het nu moeten werken.

Programma Mike Tyson tegen Roy Jones Jr.

De topper van de avond is natuurlijk het gevecht tussen Tyson en Jones Jr. Er zijn echter ook andere gevechten die wellicht interessant zijn voor sommigen, waaronder een gevecht tussen YouTuber Jake Paul en oud NBA-speler Nate Robinson. Dit is het volledige programma:

 • Juiseppe Cusumano vs. Nick Jones
 • Irvin Gonzalez Jr. vs. Edward Vasquez
 • Jamaine Ortiz vs. Nahir Albright
 • Viddal Riley vs. Rashad Coulter
 • Badou Jack vs. Blake McKernan
 • Jake Paul vs. Nate Robinson
 • Mike Tyson vs. Roy Jones Jr.
Techredacteur
Quinten is inmiddels al enkele jaren als cybersecurity- en VPN-expert betrokken bij VPNGids. Daarbij richt hij zich vooral op hoe je content kunt unblocken. Tevens maakt hij de infographics voor de website. Meer over Quinten.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen