Voetbalstadion met supporters

Lille – Ajax kijken buiten Nederland of de EU | Champions League

Laatst bijgewerkt: 9 mei 2020
Leestijd: 2 minuten, 5 seconden

Update: Ajax heeft deze wedstrijd met 0-2 gewonnen

Vanavond kan Ajax goede zaken doen in de Champions League door opnieuw van Lille te winnen. Het is ontzettend spannend in groep H. Na de eerste drie wedstrijden is van alles nog mogelijk. Zowel Ajax, Chelsea, als Valencia hebben 7 punten. Lille, met slechts 1 punt is het team waar absoluut geen punten verloren mogen gaan. Na de uitstekende prestaties van vorig jaar zijn de verwachtingen hoog bij Ajax voor de Champions League.

Als je deze wedstrijd wilt bekijken terwijl je in het buitenland zit kun je tegen problemen aanlopen. Veel diensten die de wedstrijd uitzenden, beperken gebruikers om alleen in Nederland of binnen de EU te kijken. Zo kun je bijvoorbeeld geen gebruik maken van Ziggo Go buiten de EU of kijk.nl buiten Nederland. Door middel van geo-blokkades wordt de toegang tegengehouden. Dit probleem is echter te verhelpen door gebruik te maken van een VPN. Met een VPN kun je namelijk verbinden met een server binnen de EU of specifiek met Nederland om alsnog toegang te krijgen.

Bekijk Lille – Ajax met een VPN waar je ook bent

Met een VPN omzeil je geo-blokkades. Op deze manier kun je toegang krijgen tot allerlei diensten die zonder een VPN niet langer beschikbaar waren. Of je nou op vakantie bent of voor je werk in het buitenland bent, met een VPN behoud je jouw toegang tot al jouw abonnementen. Wil je weten hoe dit in zijn werking gaat? Lees hieronder het stappenplan!

Stappenplan om Lille – Ajax te kijken vanuit het buitenland

  1. Sluit een abonnement af bij een betrouwbare VPN-provider. Eén van de beste VPN-providers voor streamen is ExpressVPN. Dit is omdat ExpressVPN een uitstekend aanbod aan internationale servers heeft en ook nog eens top-notch snelheden bied. Met ExpressVPN zul je geen problemen krijgen met bufferen of haperen.
  2. Download en installeer de software. Hierna moet je deze nog even activeren. Als je wat hulp nodig hebt, kun je de installatieprocedure nog even bekijken op de review-pagina van ExpressVPN.
  3. Open de app en kies een Nederlandse server. Heel even wachten tot er verbinding is gemaakt.
  4. Open de website of app die je gebruikt om de wedstrijd normaliter te kijken.
  5. Geniet van de wedstrijd!

Let op: De bovenstaande tekst bevat enkel tips over hoe je de Champions League kunt volgen in het buitenland en buiten de EU. Het is altijd jouw eigen verantwoordelijkheid om de geüpdatete gebruikersovereenkomsten van (streaming)diensten die je gebruikt goed door te lezen en hiermee in overeenstemming te handelen.

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen