Amsterdam Arena

Kijk vanuit het buitenland Ajax – Valencia online | 10 december 2019 | Champions League

Laatst bijgewerkt: 9 mei 2020
Leestijd: 2 minuten, 14 seconden

Vanavond kan Ajax de boel op slot gooien in groep H. Met een overwinning op Valencia kan groepswinst verzekerd worden terwijl slechts een gelijkspel ook al betekent dat Ajax door is naar de volgende ronde. Valencia is echter wel een gevaarlijke tegenstander die het de Ajacieden moeilijk kan maken. Hopelijk kan Ajax in eigen huis desalniettemin voor een goede afloop zorgen. Aanvoerder Dušan Tadić heeft in ieder geval laten weten dat Ajax voor de winst zal gaan tegen Valencia. Vanwege de goede onderlinge resultaten in de poule en een veel beter doelsaldo kan Ajax met slechts één punt al zeker zijn van de volgende ronde.

Als je deze wedstrijd wilt bekijken maar in het buitenland zit, dan kun je tegen problemen aanlopen. Veel streaming-diensten beperken gebruikers om alleen in Nederland of binnen de EU te kijken. Zo kun je bijvoorbeeld geen gebruik maken van Ziggo Go buiten de EU of kijk.nl. Door middel van geo-blokkades worden mensen in het buitenland geweerd. Met een VPN-verbinding kun je echter dit soort blokkades omzeilen en alsnog de wedstrijd vanuit het buitenland bekijken.

Bekijk Ajax – Valencia met een VPN — overal ter wereld

Met een VPN omzeil je dus gemakkelijk geo-blokkades. Op deze manier kun je toegang krijgen tot allerlei diensten die zonder een VPN niet langer beschikbaar zijn. Of je nou op vakantie bent of op zakenreis, met een VPN behoudt je jouw toegang tot al jouw abonnementen. Hieronder kun je lezen hoe makkelijk dit te regelen is.

Stappenplan om Ajax – Valencia te kijken vanuit het buitenland

 1. Sluit een abonnement af bij een betrouwbare VPN-provider. Eén van de beste VPN-providers voor streamen is ExpressVPN. ExpressVPN heeft een uitstekend aanbod aan internationale servers met ook nog eens fantastische snelheden. Met ExpressVPN heb je noot problemen met bufferen of haperen. Je kunt een abonnement afsluiten door op de onderstaande box te klikken.
  ExpressVPN
  Onze keuze
  Onze keuze
  Actie:
  Premium VPN nu voor $6,67 per maand
  9.5
  • Erg makkelijk te gebruiken VPN
  • Perfect voor anoniem surfen, downloaden en streamen (o.a. Netflix)
  • 3000+ servers in 94 landen
  Bezoek ExpressVPN
 2. Download en installeer de software. Hierna moet je deze activeren. Als je specifieke instructies nodig hebt, kun je de installatieprocedure nog even bekijken op de review-pagina van ExpressVPN.
 3. Open de app en kies een Nederlandse server. Binnen enkele seconden ben je verbonden met deze server.
 4. Open de website of app die je gebruikt om de wedstrijd normaal gesproken te kijken.
 5. Geniet van de wedstrijd!

Let op: De bovenstaande tekst bevat enkel tips over hoe je de Champions League kunt volgen in het buitenland en buiten de EU. Het is altijd jouw eigen verantwoordelijkheid om de geüpdatete gebruikersovereenkomsten van (streaming)diensten die je gebruikt goed door te lezen en hiermee in overeenstemming te handelen.

De vermoedelijke opstelling: Onana, Mazraoui, Veltman, Blind, Tagliafico; Álvarez, Martínez, Van de Beek; Ziyech, Tadić, Lang.

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen