Voetballer maakt schijnbeweging richting bal

Kijk de Nations League 2020 wedstrijd Nederland – Italië gratis live

Laatst bijgewerkt: 7 september 2020
Leestijd: 2 minuten, 22 seconden

Op maandag 7 september 2020 speelt Oranje zijn tweede wedstrijd in de Nations League. Deze keer neemt Oranje het op tegen Italië in de ArenA. Het Nederlands elftal wist het vorige week nog te winnen van Polen met 1-0 door een doelpunt van Steven Bergwijn.

Ook deze keer is de wedstrijd weer gratis live te kijken binnen Nederland. Ditmaal op NPO 3 (toegankelijk via NPO Start). Om 20.20 begint de voorbeschouwing, waarna de wedstrijd wordt uitgezonden vanaf 20.40. De aftrap staat gepland om 20.45 Nederlandse tijd. Als je in het buitenland zit kun je de wedstrijd echter niet kijken via NPO 3, omdat deze zender alleen in Nederland beschikbaar is. Ben je op vakantie in het buitenland en wil je toch Nederland – Italië kijken, gebruik dan een VPN toch toegang te kunnen krijgen tot de livestream van NPO 3.

De VPN zal je IP-adres omleiden via een Nederlandse server, waardoor de website van de NPO denkt dat je in Nederland zit. Hierdoor zal de livestream gewoon werken.

 Gratis Nederland – Italië livestreamen, ook op vakantie

Om je buitenlandse IP-adres te veranderen in een Nederlands IP-adres adviseren wij het gebruik van een VPN. Op die manier kun je zonder probleem op je smartphone, laptop of tablet live de wedstrijd zien. Je kunt de VPN-software aanzetten en op de achtergrond laten draaien terwijl je gewoon met de browser naar de NPO site gaat. Het kijken van de wedstrijd Nederland – Italië met een VPN doe je als volgt:

 1. Sluit een (tijdelijk) abonnement af bij een VPN-provider. Wij hebben NPO 3 getest met verschillende VPN’s en achten NordVPN het meest geschikt. Tip: de meeste VPN’s hebben een geld-terug-garantie, waardoor je na de wedstrijd eventueel je geld terug kunt vragen, mocht je dat willen.
  NordVPN
  Actie:
  Slechts €3,30 per maand bij een 2-jarig abonnement
  9.1
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
  Bezoek NordVPN
 2. Download de VPN-software van de website van de VPN-provider en installeer deze.
 3. Bij het afsluiten van je account heb je een account aangemaakt, gebruik deze om in te loggen op de VPN-software.
 4. Kies uit de serverlijst een Nederlandse VPN-server en maak verbinding. Wanneer de VPN verbonden is kun je de VPN-applicatie minimaliseren en op de achtergrond laten draaien.
 5. Open jouw browser naar keus en navigeer naar de livestream van NPO 3, bereikbaar via NPO Start.
 6. Klik op play om de wedstrijd te zien!

Mocht de stream niet in een keer werken, probeer dan verbinding te maken met een andere server in Nederland bij de door jou gekozen VPN-provider. Meestal zal dit het probleem oplossen.

Nations League: Nederland – Italië ook te zien op NLZIET

De wedstrijd tussen Nederland en Italië is ook te zien via NLZIET. Dit is de eerste maand gratis, maar daarna betaal je €7,95 per maand. Een voordeel is wel dat betaalde Nederlandse streamingdiensten in principe in de hele EU zouden moeten werken. Je hebt dan niet per se een VPN nodig. Het nadeel is dat je hierbij niet zomaar je geld terug kunt krijgen.

Techredacteur
Quinten is inmiddels al enkele jaren als cybersecurity- en VPN-expert betrokken bij VPNgids. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het opzetten van speciale onderzoeken over cybersecurity en online privacy voor VPNgids.nl.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen