Kijk de Australian Open finales van 2021 in het buitenland (werkt wereldwijd!)

tennis rackets en tennisballen op tennisveld

Dit weekend kan niet anders dan een waar spektakel worden voor tennisfans: de finales van de Australian Open vinden plaats. Wie zal de winst pakken bij de mannen? Slaagt Djokovic erin om zijn eigen record van 8 Norman Brookes Challenge Cups te overtreffen? En slaat Naomi Osaka erin om voor de tweede keer het enkelspel vrouwen te winnen van dit prestigieuze toernooi?

Natuurlijk wil jij live de antwoorden op bovenstaande vragen krijgen en alle finales kijken. Maar hoe moet dat als je in het buitenland bent? Om in Nederland de Australian Open te kijken heb je een abonnement op Eurosport 1 nodig, of Ziggo, want hier kun je ook Eurosport 1 kijken. Helaas zijn deze streamingdiensten normaal gesproken alleen binnen de Europese Unie beschikbaar.

Gelukkig is er een makkelijke manier om dit probleem te omzeilen: het gebruik van een VPN. Lees hieronder precies hoe dat in zijn werk gaat!

De Australian Open finales wereldwijd kijken met een VPN

Streamingdiensten weren vaak gebruikers buiten een bepaald gebied. In het geval van Eurosport en Ziggo is dit gebied de EU. Streamingdiensten gebruiken hiervoor jouw IP-adres. Dit is een unieke reeks cijfers waaraan jij als internetgebruiker te herkennen bent. Aan dit IP-adres kunnen websites en streamingdiensten ook zien waar jij je bevindt.

Met een VPN kun je jouw IP-adres veranderen in een “Nederlands IP-adres” als je in het buitenland bent. Dit is precies hoe je toegang krijgt tot streams van de Australian Open finales die normaal niet buiten de EU te zien zijn! Lees ons korte stappenplan hieronder om snel een VPN te installeren en waar je ook bent de Australian Open finales live te volgen!

Kijk de Australian Open finales wereldwijd: stappenplan

 1. Sluit een abonnement af bij een goede VPN-provider. Wij raden NordVPN aan. Deze VPN biedt namelijk uitstekende (streaming)snelheden en goede Nederlandse servers tegen een voordelige prijs. Daarbij biedt NordVPN een 30-dagen geld-terug-garantie.
 2. NordVPN
  Actie:
  Slechts €2,97 per maand bij een 2-jarig abonnement
  Vanaf
  €2.97
  9.3
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
  Bezoek NordVPN
 3. Installeer de app van NordVPN op het apparaat waarop je de de Australian Open finales wilt kijken. Dit is erg eenvoudig en wijst zich vanzelf. Klik simpelweg op de oranje button hierboven en volg de stappen.
 4. Open de NordVPN-app en log in met jouw inloggegevens.
 5. Selecteer een Nederlandse server door op Nederland te klikken in het kaartje.
 6. Ga naar de streamingdienst van jouw keuze, log in en ga naar de juiste pagina.
 7. Geniet van de finales! Wie moedig jij aan? Djokovic? Osaka?

De finales van de Australian Open 2021: speelschema

Hieronder lees je wie er in de finales spelen dit jaar. De tijden zijn in Nederlandse tijd.

Wedstrijd Spelers Datum en tijd 
Vrouwen dubbelspel finale (al gespeeld) B. Krejcikova & K. Siniakova – E. Mertens & A. Sabalenka (gewonnen) 19 februari om 6.00
Vrouwen enkelspel finale J. Brady – N. Osaka 20 februari vanaf 9.30
Gemengd dubbelspel finale S. Stosur & M. Ebden – B. Krejcikova & R. Ram 20 februari na de finale van het enkelspel vrouwen
Mannen dubbelspel finale R. Ram & J. Salisbury – Ivan Dodig & Filip Polasek 21 februari om 5.00
Mannen enkelspel finale N. Djokovic – n.n.b. 21 februari na de finale van het dubbelspel mannen
Tech-journalist
Nathan is een internationaal opgeleide journalist en hij heeft vooral interesse in de preventie van cybercrime, vooral waar het kwetsbare groepen betreft. Voor VPNgids.nl doet hij onderzoek op het gebied van cybersecurity, internetcensuur en online privacy.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen