Champions League toeschouwers tribune

Barcelona – Bayern kijken vanuit het buitenland | 14 augustus 2020 | Champions League

Laatst bijgewerkt: 14 augustus 2020
Leestijd: 1 minuut, 59 seconden

Vanavond wordt de derde halve finalist van de Champions League bekend. De kwartfinale wordt gespeeld door FC Barcelona tegen Bayern München. Deze kraker tussen de Duitse en de Spaanse grote clubs, gespeeld in het Estádio da Luz in Lissabon, belooft voor spektakel te zorgen. Het team met Lionel Messi, voor velen de beste voetballer van de wereld, neemt het op tegen ‘der Rekordmeister’ met Robert Lewandowski, op dit moment een van de meest productieve spitsen van Europa. Maar hoe kun je Barcelona – Bayern kijken als je niet in Nederland bent?

Het belooft een wedstrijd van hoog niveau te worden, maar soms geven geo-blokkades moeilijkheden bij het kijken. In het buitenland kun je namelijk geen gebruik maken van diensten als Ziggo Go of kijk.nl. Met een VPN kun je echter je internetverkeer omleiden via een Nederlandse server, zodat je Barcelona – Bayern toch kunt kijken.

Bekijk de Champions League met een VPN — ook in het buitenland

De geo-blokkades die diensten als Ziggo Go vaak hebben kun je dus met een VPN omzeilen. Als je dus op vakantie bent of in het buitenland voor zaken kun je toch al je abonnementen op streamingdiensten gebruiken. Hieronder leggen wij uit hoe je het precies moet aanpakken om Barcelona – Bayern gewoon te kunnen kijken als je niet in Nederland bent.

Stappenplan voor het kijken van Barcelona – Bayern, overal ter wereld

 1. Kies voor een abonnement bij een gedegen en betrouwbare VPN-aanbieder. VPNGids beveelt ExpressVPN aan door het grote aantal servers en de uitstekende veiligheidsmaatregelen. Bovendien staat deze provider bekend als één van de beste voor streamen zonder haperingen. Klik op onderstaande box om een abonnement af te sluiten.
  ExpressVPN
  Onze keuze
  Onze keuze
  Actie:
  Premium VPN nu voor $6,67 per maand
  9.5
  • Erg makkelijk te gebruiken VPN
  • Perfect voor anoniem surfen, downloaden en streamen (o.a. Netflix)
  • 3000+ servers in 94 landen
  Bezoek ExpressVPN
 2. Download en installeer de applicatie van ExpressVPN. Vervolgens moet je je abonnement activeren. Heb je meer informatie nodig over het installatieproces, kijk dan eens naar onze volledige review van ExpressVPN.
 3. Kies in de app een Nederlandse server om verbinding mee te maken.
 4. Ga naar de streamingdienst van jouw keuze om de wedstrijd op te kijken. Zolang je verbinding hebt met een Nederlandse server werkt alles zoals je gewend bent.
 5. Je bent klaar om Barcelona – Bayern te kijken!

Let op: In dit artikel geven we slechts enkele tips over het kijken van de Champions League in het buitenland. Het blijft je eigen verantwoordelijkheid om gebruikersovereenkomsten en andere regelgeving van (streaming)diensten te blijven navolgen.

Techredacteur
Erik is opgeleid als algemeen cultuurwetenschapper, maar vond al snel zijn weg naar de cultuur van technologie en van de online wereld. Daarbij hebben privacy en netneutraliteit met name zijn interesse. Door zijn liefde voor schrijven en taal heeft Erik gewerkt als redacteur, copywriter en vertaler bij verschillende platformen, met tech als rode draad.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen