formula 1 GP Duitsland

Bekijk Formule 1 (GP) Rusland 2019 online vanuit het buitenland

Laatst bijgewerkt: 9 mei 2020
Leestijd: 2 minuten, 13 seconden

Update: de GP Rusland 2019 is gewonnen door Lewis Hamilton.

Vrijdag 27 september start de Grand Prix (GP) van Rusland. Althans,  de eerste vrije training begint op vrijdag. De echte race vindt plaats op zondag 29 september om 13:10.

Op het steriele Sochi Autodrom wordt de 16e ronde van het Formule 1-kampioenschap gehouden. De meeste mensen zullen Ferrari scherp in de gaten houden vanwege sterke optredens tijdens de voorgaande races.

De Russische GP is tot nu eigenlijk een Russisch feestje geweest. Tijdens deze GP zal Verstappen dan ook “mazzel nodig hebben”, aldus Giedo van der Garde. Volgens van der Garde is de echte favoriet Valtteri Bottas.

GP Rusland online kijken

Je kunt deze Grand Prix op meerdere manieren kijken. Maar voor Nederlanders in het buitenland is nog altijd de beste manier via Ziggo Go. Al moet je hier wel een VPN voor gebruiken.

Grand Prix via Ziggo Go in het buitenland kijken

De GP van Rusland wordt door Ziggo uitgezonden op de normale tijd. Zodra je in het buitenland zit, kun je vaak al geen gebruik meer maken van Ziggo Go vanwege Geo-blokkades.

Door middel van een VPN-server kun je dit probleem echter omzeilen. De VPN-server zorgt er namelijk voor dat het lijkt alsof je internetverkeer vanuit Nederland komt in plaats van ergens in het buitenland. Op deze wijze kun je de GP in hoge kwaliteit en met het bekende Nederlandse commentaar volgen.

Afgezien van Ziggo Go kun je met VPN’s nog vele andere streaming-diensten die normaliter niet beschikbaar zijn wel bekijken. Voor meer informatie hierover kun je ons unblocking dossier doornemen.

Om de GP Rusland te kijken vanuit het buitenland moet je de volgende stappen volgen.

Stappenplan: GP kijken via Ziggo Go vanuit het buitenland

1. Zorg ervoor dat je een abonnement afsluit bij een kwalitatieve VPN-provider met servers die in Nederland zitten en ook nog eens snel genoeg zijn om te streamen zonder “lag”. Bij VPNGids.nl hebben we vaker getest dat SurfShark hier prima aan voldoet en daarnaast ook nog eens een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding heeft.

2.  Volg de instructies en download de bijbehorende software op het apparaat waarop je de wedstrijd wilt kijken.

3. Start de software en maak verbinding met een Nederlandse server. Dit doe je door simpelweg één keer op een Nederlandse server te klikken.

4. Nadat je verbinding met de Nederlandse server hebt gemaakt, open de Ziggo GO app of ga naar de Ziggo Go website om in te loggen.

5. Vindt het juiste kanaal en geniet van de GP!

Overzicht F1 Grand Prix van Rusland 2019

Vrijdag 27 september
Vrije training 1 10.00 uur – 11.30 uur
Vrije training 2 14.00 uur – 15.30 uur
Zaterdag 28 september
Vrije training 3 11.00 uur – 12.00 uur
Kwalificatie 14.00 uur – 15.00 uur
Zondag 29 september
Race 13.10 uur

Veel kijkplezier!

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen