PIA Black Friday & Cyber Monday deals in 2022

Mensen in een bioscoop bekijken de PIA Black Friday deal van 2021
Klik hier voor een samenvatting
In het kort: PIA Black Friday & Cyber Monday deals in 2021

Private Internet Access biedt hoge kortingen deze Black Friday en Cyber Monday. Als je een abonnement afsluit tussen 18 en 29 november, betaal je slechts 1,79 euro per maand voor een driejarig abonnement. Dit is hoe jij die deal pakt:

 1. Ga naar PIA’s officiële website en klik op ‘Profiteer nu van de aanbieding’.
 2. Selecteer het ‘drie jaar + drie gratis maanden’-plan en klik op ‘Ontvang deze aanbieding’.
 3. Voeg eventueel ‘Antivirus by PIA’ of ‘PIA’s dedicated IP’ toe aan je winkelwagentje.
 4. Kies een betaalmethode (creditcard, PayPal, Amazon Pay of crypto), vul je gegevens in en klik op ‘Betaal nu’.
 5. Creëer je account door je e-mailadres in te vullen.
 6. Download de VPN-software van de officiële PIA website.

Wanneer je inlogt bij de app ben je geheel privé op het internet.

Wil je meer weten over de Black Friday en Cyber Monday deals van Private Internet Access? Lees dan de rest van het artikel hieronder.

Het is bijna Black Friday! Een heleboel bedrijven, winkels en andere diensten hebben dit jaar weer grote kortingen tijdens de Black Friday en Cyber Monday deals. Ook Private Internet Access (PIA) doet weer mee.

Deze geweldige VPN-dienst heeft een deal waardoor je jouw online privacy, vrijheid én veiligheid bewaakt voor een erg lage prijs. Lees alles over PIA’s Black Friday en Cyber Monday deal in dit artikel.

PIA’ Black Friday actie 2022

Private Internet Access heeft een Black Friday actie die je niet wilt missen. Deze VPN-provider werkt normaal gesproken met vaste prijzen. Dit betekent echter dat de dienst bijna nooit acties en kortingen heeft. Deze Black Friday zijn die er wel!

PIA biedt tot wel 81% korting op zijn maandprijzen. Hierdoor krijg je de dienst al voor 1,79 euro als je een abonnement afsluit voor drie jaar. Daarbovenop krijg je nog eens drie extra maanden gratis. Betaal nu 70 euro en geniet 39 maanden van wat PIA te bieden heeft.

PIA Black Friday Cyber Monday Banner

Tot wanneer duurt PIA’s Black Friday en Cyber Monday sale?

Je hoeft niet tot vrijdag te wachten om gebruik te maken van PIA’s actie. Dit jaar heeft de provider zijn Black Friday en Cyber Monday actie uitgespreid over een langere periode. Als je jouw abonnement afsluit tussen 18 en 29 november, maak je al gebruik van de fantastische kortingen.

Er zit echter een kleine ‘maar’ aan deze deal. Wanneer je de website van PIA bezoekt, zie je een timer. Deze benadrukt de beperkte tijd waarin de deal geldig is. In tegenstelling tot andere VPN-providers, biedt Private Internet Access namelijk niet de héle maand november hoge kortingen.

PIA’s actie loopt ‘slechts’ 10 dagen. Dit lijkt natuurlijk erg kort om te besluiten of je een driejarig abonnement wilt afsluiten. Maak je echter geen zorgen. PIA heeft altijd een geld-terug-garantie van 30 dagen. Als je binnen die maand besluit dat PIA niets voor jou is, krijg je gewoon je geld terug.

Hoe maak ik gebruik van PIA’s Cyber Monday actie?

Een account aanmaken bij PIA is erg simpel. Ook wanneer je gebruik maakt van de Cyber Monday actie, hoef je alleen deze stappen te doorlopen:

 1. Ga naar de PIA-website en klik op de ‘Profiteer nu van de aanbieding‘-knop.
 2. PIA's homepagina met de black friday deal
 3. Kies de speciale Black Friday deal door het driejarig abonnement + drie maanden gratis aan te vinken.
 4. PIA prijzen en abonnementen Black Friday
 5. Voeg eventuele extra’s toe aan je bestelling. Zo heb je PIA’s antivirus voor 96 cent of een dedicated IP voor 3,75 euro.
 6. PIA's Uw Bestellingen pagina met de Black Friday deal
 7. Kies een betaalmethode aan de rechterkant van de pagina. Je kunt kiezen uit creditcard, PayPal, Amazon Pay en diverse cryptocurrency’s. Als je alles hebt ingevuld, klik je op ‘Betaal nu’.
 8. PIA's betaalmethoden
 9. Vul je e-mailadres in om een account aan te maken.
 10. Download de VPN-software van Private Internet Access’ officiële website en log in met je account.

Je kiest binnen de software gemakkelijk een server en bent direct veilig en vrij online.

PIA VPN

Andere Black Friday & Cyber Monday deals van Private Internet Access

Private Internet Access staat bekend om zijn fantastische VPN-service. Het bedrijf biedt daarnaast fijne andere producten en extensies. Dus als je op zoek bent naar een compleet cybersecuritypakket, ben je bij PIA aan het juiste adres. Het mooiste is: ook deze producten zijn in de aanbieding deze Black Friday.

Antivirus by PIA

De meest recente toevoeging aan PIA’s high-level security producten is haar antivirus. Met de slogan “a truly privacy-first antivirus” past deze perfect bij de missie van Private Internet Access.

Antivirus by PIA scant voor malware en verwijdert deze van je computer. Zo blijven jij en je computer veilig op het internet. In andere woorden, als je een goede virusscanner wilt die je privacy serieus neemt, zit je goed bij deze provider.

PIA's antivirus pagina

Tijdens de Black Friday en Cyber Monday actie krijg je ‘Antivirus by PIA’ met een korting van 25%. Voor een driejarig abonnement betaal je dus slechts 96 eurocent per maand.

Let op! ‘Antivirus by PIA’ werkt momenteel alleen op Windows-computers die draaien op Windows 7 of op een nieuwere versie van Windows.

PIA Antivirus

Dedicated IP-adressen

Met PIA’s dedicated IP-adres optie gebruik je jouw VPN zonder al te veel gedoe. Je hoeft niet telkens die vervelende CAPTCHA’s in te vullen, je vermijdt extra veiligheidswaarschuwingen en je gebruikt een IP dat alleen jou toebehoort zonder je online privacy geheel op te geven.

PIA's Dedicated IP-adres pagina

Gedurende de Black Friday en Cyber Monday deal geeft Private Internet Access 25% korting op zijn dedicated IP-adressen. Je betaalt voor een driejarig abonnement dus nog slechts 3,75 euro. Dit is goedkoper dan de concurrentie.

PIA Dedicated IP

Voordelen van PIA

Private Internet Access is een consistent goed scorende VPN-provider die al lange tijd in onze top 5 staat. Dit is niet zonder reden. PIA heeft immers enkele uitmuntende functies en opties. Al deze functionaliteiten heb je deze Black Friday en Cyber Monday al voor 1,79 euro per maand:

 • Een bewezen ‘no log’-beleid. PIA heeft een sterke focus op privacy en dat blijkt uit alles wat ze doen. Zelfs toen het bedrijf gegevens moest aanleveren bij rechtszaken, waren deze eenvoudigweg niet beschikbaar.
 • Tienduizenden werkende VPN-servers. PIA heeft een van de grootste servernetwerken op de markt. Met meer dan 30.000 servers verdeeld over 80 landen kun je altijd de perfecte server voor jou vinden.
 • Sterke beveiligingsprotocollen. PIA gebruikt verschillende protocollen, waaronder WireGuard, OpenVPN en L2TP/IPsec. Ook gebruikt het een SOCKS5-proxy en werkt het met zowel 128- én 256-bit AES encryptie.
 • Mogelijkheid tot torrenten en Netflixen. Met PIA ben je in staat veilig buitenlandse Netflix te streamen en anoniem torrents te downloaden.
 • Gebruiksvriendelijke software. De software is erg gebruikersvriendelijk, gemakkelijk en snel te installeren en stoort niet tijdens je dagelijks gebruik. De VPN draait op de achtergrond zonder dat je er iets van merkt.

Andere Black Friday en Cyber Monday VPN-acties

Ook al geniet je bij PIA de meeste privacy, misschien heb je al een andere VPN op het oog. Gelukkig zijn er nog meer Black Friday en Cyber Monday VPN acties. Deze hebben we hier voor je op een rij gezet:

Er zijn bovendien nog meer Black Friday deals te krijgen in de VPN- en verdere cybersecurity-wereld. Een compleet overzicht vind je in ons artikel ‘Black Friday en Cyber Monday VPN en Cybersecurity Deals 2022‘.

PIA Black Friday & Cyber Monday deals in 2021: veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de kortingsacties van PIA deze maand november? Wij beantwoorden deze in de FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen, stel hem dan in de reacties.

Ja, Private Internet Access (PIA) heeft Black Friday en Cyber Monday acties. Je krijgt tot wel 81% korting op je VPN-abonnement. Ook andere services van PIA zijn in de aanbieding.

Kijk snel naar alle kortingen die de provider aanbiedt.

De Cyber Monday actie van PIA loopt van 18 november tot en met 29 november.

Lees welke kortingen de provider aanbiedt in ‘PIA Black Friday & Cyber Monday deals in 2021‘.

Nee, PIA is niet gratis. Je betaalt met de Black Friday en Cyber Monday deal echter slechts 1,79 euro per maand voor een driejarig abonnement. Als je cancelt binnen een maand, krijg je bovendien je geld terug.

Techredacteur
Tamara is al jaren bezig met taal en communicatie. De steeds vernieuwde kennis over tech en cybersecurity weet ze zo goed over te brengen op het grote publiek. Tamara is geïnteresseerd in kwesties rondom (overheids)censuur en de balans tussen privacy en vrijheid online.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen