De CyberGhost Black Friday & Cyber Monday Deals van 2022

Mensen in een bioscoop bekijken de CyberGhost Black Friday deal van 2021
Klik hier voor een korte samenvatting van de beste Black Friday CyberGhost deal
CyberGhost VPN Black Friday & Cyber Monday deals voor 2021: een korte samenvatting

Black Friday en Cyber Monday liggen weer op de loer, maar de kortingsregen is bij CyberGhost al begonnen! Scoor een 2-jarig CyberGhost abonnement voor maar €1.83 per maand! Deze deal scoren is heel eenvoudig:

 1. Ga naar de website van CyberGhost.
 2. Klik op de grote gele “Koop het nu” knop.
 3. Kies de Black Friday & Cyber Monday deal die bij jou past.
 4. Kies je betaal methode en reken af met tot wel 85% korting!
 5. Download de CyberGhost applicatie op je computer en mobiele apparaten en log in met je account.

Kies je server en geniet van je anonimiteit!

Wil je meer weten over de Black Friday en Cyber Monday deals van CyberGhost? Lees dan verder.

Eind november betekent koopjesjacht! Of je nou jezelf een plezier doet of iemand anders verbeterde online privacy cadeau wilt doen: de Black Friday & Cyber Monday deals van CyberGhost zijn al begonnen! Dit is dé beste periode om een premium VPN als CyberGhost voor een uitzonderlijke lage prijs op de kop te tikken.

CyberGhost VPN Black Friday Deals 2022

De CyberGhost Black Friday deal betekent dat je tot eind november profiteert van de giga korting van 85% op de normale prijs van €12.33 per maand. Dat houdt in dat je met een 2-jarig CyberGhost abonnement voor slechts €1.83 per maand jezelf of je geliefde zwaar verbeterde online privacy cadeau doet! Sterker nog, je krijgt ook nog eens 3 maanden gratis bovenop de 2 jaar!

CyberGhost Black Friday Prijs

Tot wanneer loopt de CyberGhost VPN Black Friday Deal?

De CyberGhost VPN Black Friday Deal is maar voor een beperkte periode beschikbaar! Op de deal-pagina zie je een grote timer die aftelt tot het einde van de aanbieding, dus wees er snel bij! Je hoeft je geen zorgen te maken dat je een overhaaste miskoop maakt, want ook op bij de CyberGhost VPN Black Friday Deal heb je gewoon recht op de 45 dagen geld-terug-garantie van CyberGhost!

Mocht het je onverhoopt niet bevallen, dan krijg je binnen deze periode gewoon je geld terug. Als je onze CyberGhost review toevallig hebt gelezen, dan weet je dat je hier waarschijnlijk geen gebruik van hoeft te maken. CyberGhost is namelijk veilig, snel en nu ook nog eens bijzonder betaalbaar.

Hoe krijg ik de CyberGhost VPN Black Friday Deal?

Bij CyberGhost hoef je niet door vlammende hoepels te springen voordat je de deal kunt claimen. Het aankoop- en registratieproces is namelijk super eenvoudig! We lopen de stappen met je door, zodat je zo snel mogelijk via CyberGhost de Amerikaanse Netflix-bibliotheek kunt gaan bingen.

 1. Ga naar de website van CyberGhost.
 2. Klik op de grote kanarie-gele ‘Koop het nu’-knop.
 3. CyberGhost Black Friday Deal
 4. Kies de Black Friday & Cyber Monday deal die bij jou past. Op dit moment is het ook mogelijk om tegelijkertijd andere producten van CyberGhost met korting te scoren, zoals de Security Suite voor Windows, je eigen dedicated IP-adres en de CyberGhost password manager.
 5. CyberGhost Black Friday prijzen
 6. Kies je betaalmethode: iDeal, PayPal, Amazon Pay, credit card of zelfs Bitcoin en reken met tot wel 85% korting af!
 7. CyberGhost betaalmethode selecteren
 8. Download de CyberGhost applicatie op je computer en mobiele apparaten en log in met je account.
Koop CyberGhost met 85% Korting

Aanvullende CyberGhost Cyber Monday deals

CyberGhost is een van de beste VPN-providers die er zijn, maar zelfs een VPN kan niet alles. Gelukkig heeft CyberGhost ook oplossingen voor dreigingen waar een VPN je niet tegen beschermt. Zo zijn er scherpe deals voor de wachtwoordmanager, de antivirus oplossing én de speciale dedicated IP-adressen voor de VPN dienst. Wil je deze beveiligingsextra’s ook oppikken, dan hoef je de opties naar keuze alleen maar aan te vinken tijdens het aankoopproces.

CyberGhost Black Friday extra beveiligingsopties

CyberGhost Security Suite voor Windows

Met de CyberGhost Security Suite voor Windowsgebruikers weet je zeker dat niet alleen je internetverbinding veilig is dankzij de VPN; de Suite zorgt er bovendien voor dat je ook real-time tegen virussen beschermd bent. Daarnaast houdt de Security Suite bij of al je software nog wel up-to-date is. Zo loop je minder kans op kwetsbaarheden door achterlopende beveiligingsupdates. Windows laat je privacyinstellingen nog wel eens op een kiertje staan, en dus zorgt de Privacy Guard functie dat de privacyinstellingen van Windows goed zijn dichtgetimmerd.

Met deze sale krijg je ook nog eens 79% korting op deze dienst, wat neerkomt op slechts €1.05 per maand bij eenzelfde 2-jarig abonnement.

Korting op de Security Suite

CyberGhost dedicated IP

Naast de reguliere, dynamische IP adressen die je vanuit de VPN dienst krijgt toegewezen, verkoopt CyberGhost ook dedicated IP adressen. Hiermee ben jij de enige die een bepaald IP-adres gebruikt. Zo heb je volledige controle over je digitale privacy en weet je zeker dat diensten als Netflix niet weten dat jouw IP adres van een VPN dienst komt. Daarnaast is het net alsof je een vaste virtuele parkeerplaats hebt in jouw locatie naar keuze. Handig als je van buitenaf met je smart applicaties op je server of thuisnetwerk wilt verbinden.

Met Black Friday krijg je dus 20% korting op deze dienst, waardoor je slechts €4 per maand voor je eigen privé adres betaalt.

Scoor je Dedicated IP adres met korting

CyberGhost password manager

Datalekken komen steeds vaker voor en criminelen kunnen een standaard wachtwoord eenvoudig omzeilen. Jij kiest natuurlijk al voor veilige wachtwoorden, maar die zijn bijna niet te onthouden. Hergebruiken is geen optie, dus een wachtwoordmanager is zo goed als onmisbaar! Gelukkig tik je de CyberGhost password manager voor een habbekrats (€ 1.17 per maand) op de kop!

Voor deze prijs krijg je toegang tot je persoonlijke, met encryptie beveiligde kluis voor al je wachtwoorden en gevoelige gegevens. Je importeert al je accounts en plaatst ze in de juiste categorie, zodat ze eenvoudig terug te vinden zijn. Maak je een nieuw account aan? Dan genereert de manager een veilig, uniek wachtwoord en voegt CyberGhost deze automatisch toe aan je kluis. Moet je inloggen? Dan vult CyberGhost je accountgegevens met een klik op de knop in. Als je eenmaal een wachtwoordmanager hebt, wil je niet meer zonder!

Scoor de Password Manager Deal

De voordelen van CyberGhost

CyberGhost staat niet in onze top 5 VPN providers omdat de dienst een mooi logo heeft (al is het wel echt een cool logo). De provider heeft zijn plek veroverd met zijn military-grade encryptie en andere high-tech functionaliteiten! Daarnaast weet CyberGhost deze geavanceerde tools ook nog eens in een gebruiksvriendelijk jasje te gieten. Hier vind je een kort overzicht van waar CyberGhost precies in uitblinkt:

 • Een gigantisch servernetwerk van meer dan 7.400 servers.
 • Speciale streaming servers (ook voor Netflix).
 • Bewezen zero-logs policy.
 • Maximaal 7 apparaten tegelijk te verbinden.
 • De handige split tunneling functie.
 • 24/7 klantenservice.
 • Gratis toegang tot CyberGhost ID Guard en CyberGhost Privacy Guard.
 • Beschikbaar voor iOS, Android, Windows, FireTV, Chrome, Firefox, en meer.
 • 45 dagen geld-terug-garantie!
CyberGhost
Actie:
Probeer CyberGhost voor slechts €2.11 per maand!
Vanaf
€2.11
8.9
 • Hoge mate van gebruiksgemak
 • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Torrents en Netflix mogelijk
Bezoek CyberGhost

De beste VPN deals voor Black Friday

De Black Friday & Cyber Monday deal van CyberGhost spookt zeker door ons hoofd, maar er zijn nog meer top VPN providers die gave acties aanbieden met Black Friday. Hier vind je nog meer Black Friday deals, zodat je weloverwogen je keuze maakt.

Of bekijk ons totaaloverzicht van alle Black Friday VPN deals in 2022!

Techredacteur
Bas heeft jarenlange ervaring in de techsector als redacteur en reviewer. Hij schrijft graag uitgebreide reviews van beveiligingssoftware als VPN diensten, virusscanners en wachtwoordmanagers. Daarnaast blijft hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van cybercrime, crypto en unblocking. Meer over Bas.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen