PSV – Feyenoord online kijken op 1 maart 2020, ook in het buitenland

PSV Feyenoord Online Kijken Buitenland Maart 2020

Vandaag, zondag 1 maart wordt de spannende wedstrijd PSV tegen Feyenoord gespeeld. De Rotterdammers en Eindhovenaren strijden om 14.30 om de derde plek in de Eredivisie. Feyenoord staat momenteel, met 1 punt verschil, hoger dan PSV, maar deze wedstrijd kan daar zomaar verandering in brengen. Daarnaast is er in de topregionen van de Eredivisie nog niks zeker, beide teams maken zeker nog kans op het kampioenschap.

Als voetballiefhebber wil je deze wedstrijd natuurlijk niet missen, maar omdat het in de vakantieperiode is, kan het zijn dat je net in het buitenland zit. Hierdoor kan het soms lastig zijn om deze wedstrijd live te kunnen kijken. Nederlandse voetbalstreams werken namelijk niet altijd vanuit het buitenland. In Europa kun je met een abonnement op een Nederlandse online streamingdienst nog wel eens uit de voeten, maar daarbuiten is dit zeker niet het geval. Toch is er een oplossing voor om toch de wedstrijd te kunnen zien.

Wereldwijd PSV – Feyenoord kijken door je internetverkeer om te leiden via Nederland

Door je internetverbinding om te leiden via Nederland kun je toch de wedstrijd streamen met je Nederlandse streamingdienst. Op die manier kun je bijvoorbeeld toch livestreams van Ziggo GO en Fox Sports bekijken op je smartphone, tablet of laptop, ook al ben je niet in Nederland. Belangrijk is wel dat je een abonnement hebt op een Nederlandse streamingdienst die de wedstrijd uitzendt.

Om je virtuele locatie te veranderen heb je ook een VPN-app nodig. Dit is een programmatje waarmee je verbinding kan maken met een andere internetserver dan waar je bent, in dit geval een Nederlands. Het werkt als volgt:

  • Check eerst of je een abonnement hebt op een Nederlandse streamingdienst en of deze werkt in het land waar je nu bent. Mocht dit niet het geval zijn, regel hier dan eerst een abonnement op.
  • Als je dit hebt gedaan heb je een VPN nodig. Hiervoor moet je eerst (eventueel tijdelijk) een abonnement afsluiten. Een aanrader is bijvoorbeeld CyberGhost. Deze is redelijk goedkoop en heeft een 45 dagen niet-goed geld-terug-garantie.
  • Download de CyberGhost-software.
  • Log in met het door jou aangemaakte account.
  • Kies ervoor om te verbinden met een Nederlandse server. Dit zorgt ervoor dat al je internetverkeer via Nederland loopt.
  • Surf naar de website of open de app waarmee je de wedstrijd wil streamen.
  • Open de stream en kijk de wedsrijd live!

Wil je meer informatie over CyberGhost? Kijk dan hieronder:

CyberGhost
Actie:
Probeer CyberGhost voor slechts €2,- per maand!
Vanaf
€2.00
8.8
  • Hoge mate van gebruiksgemak
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Torrents en Netflix mogelijk
Bezoek CyberGhost

Op welke zender wordt PSV – Feyenoord uitgezonden?

De wedstrijd tussen PSV en Feyenoord wordt uitgezonden op Fox Sports 2. Mocht je in Nederland zijn zou je ervoor kunnen kiezen om een Fox Sports dagpas aan te schaffen. Dit kan bij je tv-provider.

Ook kijkers van KPN kunnen deze wedstrijd niet gratis kijken. Fox Sports 1 is gratis te bekijken voor iedereen die KPN interactieve TV heeft, maar helaas wordt de wedstrijd uitgezonden op Fox Sports 2.

Let op: De bovenstaande tekst bevat enkel tips over hoe je de Eredivisie kunt volgen in het buitenland en buiten de EU. Het is altijd jouw eigen verantwoordelijkheid om de geüpdatete gebruikersovereenkomsten van (streaming)diensten die je gebruikt goed door te lezen en hiermee in overeenstemming te handelen.

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen