Keeper duikt naar bal die op goal wordt geschoten

Nederland – Polen: kijk de eerste Nederlandse Nations League 2020 wedstrijd gratis live

Laatst bijgewerkt: 4 september 2020
Leestijd: 2 minuten, 3 seconden

Vanavond, vrijdag 4 september, is de eerste wedstrijd van Nederland in de Nations League van 2020. Om 20.45 neemt Oranje het thuis op tegen Polen. Het is ook de eerste wedstrijd met Dwight Lodeweges als bondscoach nu Ronald Koeman vertrokken is naar Barcelona. Wat de opstelling van het Nederlands elftal zal zijn is nog niet bekend.

De wedstrijd is live te zien op NPO 1. Om 20.20 begint de voorbeschouwing waarna om 20.45 de aftrap is. Ook is de wedstrijd te zien als livestream op NPO 1. Dit werkt echter alleen binnen Nederland. Mocht je in het buitenland zitten en de wedstrijd toch willen zien, dan kun je gebruik maken van een VPN om toch toegang te krijgen tot de livestream van de NPO. Dit werkt doordat het je (buitenlandse) IP-adres als het ware omzet naar een Nederlands IP-adres. Hierdoor ziet de NPO niet meer dat je in het buitenland zit en krijg je dus toch toegang tot de stream.

 Gratis Nederland – Polen livestreamen, ook op vakantie

Mocht je in Nederland zitten kun je gewoon de livestream van NPO 1 kijken. Ben je op vakantie en zit je in het buitenland, dan kun je je IP-adres veranderen naar een Nederlands IP-adres om toch toegang te krijgen tot deze livestream. Dit werkt als volgt:

 1. Sluit een abonnement af bij een VPN-provider. Wij hebben NordVPN getest met de NPO 1 livestream en deze werkt uitstekend. Tip: NordVPN heeft een geld-terug-garantie waardoor je de VPN gratis kunt gebruiken als je na de wedstrijd je geld terugvraagt.
  NordVPN
  Actie:
  Slechts €3,15 per maand bij een 2-jarig abonnement
  9.3
  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs
  • Websites vragen soms om verificatie
  Bezoek NordVPN
 2. Download en installeer de VPN op je Smartphone of PC.
 3. Log in met de door jou aangemaakte account.
 4. Kies een Nederlandse VPN-server in de VPN-software en maak verbinding met deze server. Zodra de VPN is verbonden kun je deze op de achtergrond aan laten staan zodat al je internetverkeer via deze server loopt.
 5. Open je browser en ga naar de livestream van de NPO. Je hebt nu toegang tot de Nederlandse livestream.

Mocht de Nederlandse server in eerste instantie niet werken, probeer dan een andere Nederlandse server bij dezelfde VPN-provider. Vaak lost dit het probleem op.

Nations League: Nederland – Polen niet op Ziggo en FOX

De wedstrijd tussen Nederland en Polen wordt helaas niet uitgezonden op Ziggo Sport of FOX Sports. Dit heeft als voordeel dat mensen zonder abonnement toch gratis de wedstrijd kunnen zien, maar als nadeel dat je met een betaald Ziggo GO en FOX abonnement ook binnen Europa geen toegang tot de wedstrijd kan krijgen.

Techredacteur
Quinten is inmiddels al enkele jaren als cybersecurity- en VPN-expert betrokken bij VPNgids. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het opzetten van speciale onderzoeken over cybersecurity en online privacy voor VPNgids.nl.

Meer artikelen uit het ‘Nieuws’ dossier

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen