Nations League finale 2019 massaal online gekeken in het buitenland | Kijk Nederland – Portugal online

Nations league finale

Update: Tijdens deze wedstrijd heeft Portugal met 1-0 gewonnen van Nederland.

Nederland neemt het vanavond in de Nations League-finale op tegen Portugal. De finale wordt uitgezonden op NPO 1 en Ziggo Sport. De verwachting is dat de wedstrijd massaal gekeken zal worden door Nederlanders die in het buitenland zijn.

In het buitenland is het helaas vaak niet mogelijk om NPO 1 of Ziggo Sport te kijken. Gelukkig zijn er manieren om de wedstrijd toch in het buitenland te kunnen zien.

De eerste manier is op zoek gaan naar een website die wél beschikbaar is in het land waar je je bevindt. Deze sites zijn helaas niet altijd even gemakkelijk te vinden. Een andere manier om de Nations League-finale Nederland – Portugal online te kijken, is door gebruik te maken van een VPN.

Nations League-finale online kijken met een VPN

De beste manier om de Nations League-finale online te kijken in het buitenland is met een VPN. Door een VPN te gebruiken kun je je echte locatie (en IP-adres) verbergen. Hierdoor kun je NPO 1 of Ziggo Sport in het buitenland kijken. De stappen om binnen 5 minuten live de Nations League met een VPN te kijken zijn:

Stap 1: Maak een VPN-account aan bij een goede VPN-provider.

Stap 2: Meld je met jouw inloggegevens aan op de website van je provider.

Stap 3: Download en installeer de bijbehorende VPN-software op jouw apparaat.

Stap 4: Maak verbinding met een VPN-server. Je moet een Nederlandse server kiezen, omdat je anders geen toegang krijgt tot de NPO-streams.

Stap 5: Ga naar de website van NPO1 om de wedstrijd live te kijken. Klik hier voor de live stream van NPO 1.

Wil je meer informatie? Kijk dan ook naar onze uitgebreide handleidingen.

Cybersecurity analist
David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Geïnteresseerd in het fenomeen van de ‘digitale identiteit’, met speciale aandacht voor het recht op privacy en bescherming van persoonsgegevens.
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen