Werken bij VPNGids.nl

We leven in gekke tijden. De ontwikkelingen op het gebied van online privacy, cybercriminaliteit en internetvrijheid volgen elkaar in rap tempo op. En ook de VPN-branche evolueert en is aan forse verandering onderhevig.

Het komt erop neer dat we als redactie genoeg hebben om over te schrijven (understatement!). Wellicht iets voor jou? We zijn een kleine publisher uit Nijmegen maar hebben een grote internationale impact. En we bouwen dat graag verder uit met jou!

Beschikbare vacatures

Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare functies binnen ons team.

Techredacteur (dienstverband en freelance mogelijk)

We hebben een uitstekend redactieteam, maar hebben momenteel ruimte voor een beginnend of ervaren techredacteur/techjournalist die het leuk vindt te schrijven over VPN’s, online privacy en internetveiligheid.

Daarbij is onze organisatie behoorlijk flexibel ingericht. We hebben een mooi kantoor in Nijmegen, maar ook op afstand werken behoort tot de mogelijkheden. We kunnen zowel een freelance-constructie als een dienstverband exploreren, dat ligt mede aan jouw voorkeuren.

Meer weten? Of even vrijblijvend praten over de mogelijkheden? Stuur David Janssen een berichtje op LinkedIn, of stuur een mailtje naar [email protected], dan komt het ook bij David terecht.