Beste VPN voor iPad VPN Trofee Vliegtuig met Zakelijke iPad-gebruikers

Beste VPN voor iPad

Laatst bijgewerkt: 22 februari 2019
Leestijd: 6 minuten, 25 seconden

iPad VPN ExpressVPNAls je thuis op de bank zit en wil genieten van een film of serie op je iPad, dan kan het fijn zijn om toegang te hebben tot het grotere aanbod van films en series op de Amerikaanse versie van Netflix. Hiervoor moet je Netflix wel laten geloven dat je daadwerkelijk in Amerika zit, anders wordt je geblokkeerd. Dit kan gelukkig met behulp van een Virtueel Particulier Netwerk (VPN). Hiermee kun je bijvoorbeeld ook Nederlandse tv kijken vanuit het buitenland.

Met een VPN kun je niet alleen geografische blokkades omzeilen, het zorgt er ook voor dat je veilig kan internetten en meer online privacy hebt. Dit is met name handig bij internetbankieren of als je regelmatig gebruik maakt van openbare wifi-netwerken. Omdat er echter zoveel VPN’s zijn hebben wij in dit artikel uitgewerkt welke VPN’s volgens ons het beste zijn voor je iPad.


De beste VPN apps voor iPad, welke moet ik kiezen

Het kiezen van de juiste VPN is vaak lastig vanwege het grote aanbod. Elke VPN is weer net iets anders dan de rest. Om de juiste VPN te kiezen is het belangrijk dat je eerst nagaat wat je zoekt in een VPN: snelheid, veiligheid, gebruiksgemak, een zacht prijs of misschien allemaal. Al deze aspecten komen in meer of mindere mate terug bij VPN-aanbieders. Daarnaast zijn je wensen voor een VPN op je iPad wellicht anders dan die op je iPhone of Mac. Op basis van al deze criteria zouden wij je de volgende VPN’s aanraden.


ExpressVPN voor iPad

ExpressVPN is de beste VPN van het moment, ook op je iPad wat ons betreft. De dienst is snel, veilig, heeft een zero-logs beleid en geeft je toegang tot de meeste geblokkeerde websites en streamingservices. Deze service biedt jou meer dan 2000 servers in 94 landen. ExpressVPN is eenvoudig te installeren en heeft een simpele, duidelijke app voor je iPad. Deze VPN is te gebruiken op 3 apparaten tegelijkertijd en is gratis uit te proberen vanwege hun 30 dagen geld-terug-garantie.

ExpressVPN
Onze keuze
Onze keuze
Actie:
Premium VPN nu voor $6,67 per maand
9.5
 • Supersnelle en makkelijke VPN
 • Perfect voor anoniem surfen, downloaden en streamen (o.a. Netflix)
 • 3000+ servers in 94 landen
Bezoek ExpressVPN

GOOSE VPN voor iPad

GOOSE VPN is een fantastische, Nederlandse VPN-dienst. De uitstekende app die ze hebben voor iPhone is ook goed vertaald naar iPad. De snelheden van GOOSE zijn hoog en de VPN heeft een sterke 256-bit encryptie. Bovendien is GOOSE volledig beschikbaar in het Nederlands, waardoor de app perfect is voor de Nederlandse gebruiker. Het enige nadeel van GOOSE is het relatief lage aantal servers voor een premium VPN. Maar daartegenover staat wel dat je GOOSE op een ongelimiteerd aantal apparaten tegelijkertijd kunt gebruiken. Perfect dus als je op je iPad Netflix wil kijken terwijl je partner of kinderen veilig internetten met GOOSE op hun computer.

GOOSE VPN
Actie:
Nederlandse VPN tegen een scherpe prijs
7.8
 • Nederlandstalige software, apps en klantondersteuning
 • Heel makkelijk te bedienen op alle devices
 • Klantenservice reageert snel
Bezoek GOOSE VPN

NordVPN voor iPad

NordVPN is een sterke speler in de VPN-wereld. De dienst is extreem veilig en heeft gemakkelijke software voor iOS en andere besturingssystemen. Door de zware beveiliging is NordVPN iets minder snel dan GOOSE VPN en ExpressVPN, maar voor streaming zijn de snelheden dik in orde. NordVPN heeft een groot aantal servers, waardoor geografische blokkades geen probleem zullen zijn. Misschien wel de grootste reden waarom onze bezoekers voor NordVPN kiezen is de relatief lage prijs voor een van de beste VPN’s ter wereld. De dienst is zelfs een maand gratis uit te proberen vanwege hun 30 dagen geld-terug-garantie.

NordVPN
Actie:
Slechts €3,17 per maand bij een 3-jarig abonnement
9.1
 • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
 • Mooie en elegante applicatie
 • Geen logs
Bezoek NordVPN

Gratis versus betaalde VPN apps voor iPad

Als je op zoek bent naar een VPN is de kans groot dat je zowel betaalde als gratis opties bent tegengekomen. Nu lijken de gratis opties wellicht ideaal, maar ze hebben vaak de nodige beperkingen. Veel gratis VPN’s hebben een datalimiet, snelheidslimiet of een serverlimiet. Dit betekent dat je maar een paar GB per maand mag surfen met de VPN, dat je internetsnelheid wordt afgeknepen of dat je maar uit 2 of 3 servers wereldwijd kan kiezen. Niet ideaal dus als je een serie of film wil kijken of geografische blokkades wil omzeilen. Daarbovenop zijn gratis VPN’s vaak niet te vertrouwen. Uit een recent onderzoek bleek namelijk dat een groot deel van de gratis VPN services onbetrouwbaar en onveilig is. Dit is juist wat je niet wil van een VPN.

Mocht je toch geïnteresseerd zijn in een gratis VPN, dan hebben wij enkele goede opties in kaart gebracht: vijf gratis VPN services. Op die manier heb je een gratis VPN om uit te proberen, zonder dat daar grote risico’s aan verbonden zitten. Hoewel dit goede diensten zijn om je eerste ervaring met een VPN mee op te doen , zouden wij je aanraden uiteindelijk toch voor een degelijke, betaalde VPN te gaan.


Waarom een VPN voor iPad?

Er zijn goede redenen waarom je gebruik zou moeten maken van een VPN. Hieronder geven we je de meest voorkomende redenen waarom onze bezoekers gebruik maken van een VPN:

 • Veiligheid: als je regelmatig je e-mail checkt, bankzaken regelt of verbinding maakt met openbare wifi-netwerken op je iPad is het extra belangrijk om je verbinding te beveiligen. Een VPN zorgt ervoor dat je data wordt versleuteld, zodat anderen deze niet zomaar kunnen onderscheppen en inzien. Dit is voor veel mensen een belangrijke reden om te kiezen voor een VPN. Beveilig jezelf tegen hackers, andere kwaadwillenden maar ook adverteerders en bedrijven door een VPN te gebruiken.
 • Privacy: tegenwoordig is het vrij makkelijk te achterhalen wat iemand allemaal online uitspookt. Met een VPN voorkom je dat anderen kunnen zien wat jij doet. Dit wordt vaak gebruikt door mensen om torrents te downloaden zonder risico te lopen op downloadboets. Maar ook als je dit niet doet levert een VPN je een hoop privacy op. Het lijkt ons namelijk niet wenselijk dat iedereen inzicht kan krijgen in jouw surfgedrag.
 • Unblocking: in landen waar veel censuur plaatsvindt wordt een VPN vaak gebruikt om sites te bezoeken die normaliter geblokkeerd zouden zijn. Denk bijvoorbeeld aan YouTube, Facebook en andere social media die in China worden geblokkeerd. Maar ook voor mensen in Nederland en andere westerse landen is unblocking een fijne feature. Zo kan je vanuit het buitenland toch Nederlandse televisie kijken zoals NPO Start, RTL XL, Fox Sports en Ziggo Go. Ook kan je vanuit Nederland geblokkeerde websites uit het buitenland bekijken. Dit gebeurt vaak om de Amerikaanse Netflix te kunnen bekijken.

Conclusie: de beste VPN voor iPad

Op basis van onze eerder genoemde criteria zouden wij ExpressVPN aanraden als beste VPN voor iPad, ook het merendeel van onze bezoekers kiest voor ExpressVPN. Deze premium VPN is namelijk snel, veilig en extreem gebruiksvriendelijk. Het enige nadeel is wellicht de prijs. Het voordeel is echter dat je altijd een goede VPN hebt die veel servers heeft en er altijd voor zorgt dat hun servers niet worden geblokkeerd door populaire streaming diensten zoals Netflix. Als je op zoek bent naar een VPN die in het Nederlands beschikbaar is en op een oneindige hoeveelheid apparaten tegelijkertijd te gebruiken is dan kan je het beste kiezen voor GOOSE VPN. Deze VPN van eigen bodem levert prima prestaties en is één van de favorieten van onze bezoekers. Tot slot hebben we NordVPN. Deze VPN is extreem veilig en heeft ondanks haar sterke beveiliging toch prima snelheden. Met name de prijs-kwaliteitverhouding is een groot pluspunt van NordVPN.

Al met al zijn al deze VPN’s uitermate geschikt voor iPad, maar mocht je op zoek zijn naar meer alternatieven dan kun je ook kijken naar ons overzicht van beste VPN’s:

Bekijk de beste VPN's

Weet je welke VPN je wilt gaan gebruiken? Dan kun je hier precies lezen hoe je een VPN instelt voor je iPad.

Hoofdauteur:

Reacties
Plaats een reactie
Een reactie plaatsen

Op zoek naar een VPN?

Bekijk ons overzicht met de meest betrouwbare, snelle en veilige VPN-services.
Uitgebreid getest door experts.

Bekijk welke VPN het beste bij je past