Beste VPN-providers - VPNgids.nl

Beste VPN-providers

In deze sectie van de website vind je interessante vergelijkingen van VPN-aanbieders. Welke VPN is bijvoorbeeld het meest geschikt voor een specifieke toepassing? En welke VPN werkt het beste met een bepaalde device? En ook niet onbelangrijk: wat is de snelste VPN?

Beste VPN-aanbieders van 2017


Beste VPN-diensten van 2017

Na uitgebreid testen hebben wij een overzicht gemaakt van wat ons inziens de beste VPN-aanbieders van 2017 zijn. Al deze VPN-providers bieden excellente kwaliteit en hebben een uitstekende reputatie.

Beste VPN-providers van 2017 »

Beste VPN-services voor Kodi


Beste VPN Kodi

Kodi is een populaire streamingdienst. Gebruikmakend van Kodi kan men toegang krijgen tot een breed scala films en series. Welke VPN’s werken er goed in combinatie met Kodi? Hier lees je meer over de beste VPN’s voor Kodi.

Beste VPN’s voor Kodi »

De beste iOS VPN’s voor iPad en iPhone


iOS VPN

Welke VPN werkt het beste met iPhone en iPad? Wij zochten uit wat enkele zeer goede VPN-opties zijn voor iOS, en vonden 3 zeer geschikte keuzes.

Beste iOS VPN »

Vijf gratis VPN-services


De beste gratis VPN's

Gratis VPN’s zijn niet altijd van goede kwaliteit. Wij hebben een lijstje gemaakt van enkele gratis VPN-aanbieders die wél te vertrouwen zijn! Lees gauw verder hoe je kosteloos toch gebruik kan maken van de bescherming van een VPN.

Vijf gratis VPN-services »

Nieuwsbrief 
Schrijf je in en maak kans op gratis VPN abonnementen 

Privacy, security en VPN nieuws

Geen SPAM! Wij delen je email adres met niemand, en sturen niet meer dan 1 email per week

Bedankt voor je inschrijving!

Bevestig je inschrijving via de email in je mailbox
(let op je spammap)