Home - Beste VPN-providers

Beste VPN-providers

In deze sectie van de website vind je interessante vergelijkingen van VPN-aanbieders. Welke VPN is bijvoorbeeld het meest geschikt voor een specifieke toepassing? En welke VPN werkt het beste met een bepaalde device? En ook niet onbelangrijk: wat is de snelste VPN?

Beste VPN-aanbieders van 2018


Beste VPN diensten

Na uitgebreid testen hebben wij een overzicht gemaakt van wat ons inziens de beste VPN-aanbieders van 2018 zijn. Al deze VPN-providers bieden excellente kwaliteit en hebben een uitstekende reputatie.

Bekijk beste VPN-providers»

Beste VPN voor Windows


Beste VPN Windows Uitgelicht Klein

Veilig internet en online privacy worden steeds belangrijker. Tegenwoordig zijn internetgebruikers steeds vaker het doelwit van hackers en andere kwaadwillenden die uit zijn op belangrijke gegevens.

Beste VPN’s voor Windows »

De beste iOS VPN’s voor iPad en iPhone


iOS VPN

Welke VPN werkt het beste met iPhone en iPad? Wij zochten uit wat enkele zeer goede VPN-opties zijn voor iOS, en vonden 3 zeer geschikte keuzes.

Beste iOS VPN »

Vijf gratis VPN-services


De beste gratis VPN's

Gratis VPN’s zijn niet altijd van goede kwaliteit. Wij hebben een lijstje gemaakt van enkele gratis VPN-aanbieders die wél te vertrouwen zijn! Lees gauw verder hoe je kosteloos toch gebruik kan maken van de bescherming van een VPN.

Vijf gratis VPN-services »

Beste VPN voor Mac


Beste VPN voor Mac Uitgelicht Klein

Met een goede VPN voor Mac zorg je ervoor dat je veilig en anoniem over het web kunt surfen. Ook kan je het moeiteloos laten lijken of je in een ander land bent dan waar je daadwerkelijk zit. Hierdoor kan je…

Beste VPN’s voor Mac »

Beste VPN-services voor Kodi


Beste VPN Kodi

Kodi is een populaire streamingdienst. Gebruikmakend van Kodi kan men toegang krijgen tot een breed scala films en series. Welke VPN’s werken er goed in combinatie met Kodi? Hier lees je meer over de beste VPN’s voor Kodi.

Beste VPN’s voor Kodi »

Beste VPN’s voor China


China VPN

China kent een strenge overheidscensuur op het internet. De websites en services die online toegankelijk zijn worden streng gereguleerd, en diensten als Google, YouTube en Facebook worden aan banden gelegd. Met de juiste VPN kan deze censuur in China omzeild worden.

VPN’s voor China »