Home - Artikelen (VPN, privacy en internetveiligheid) - VPN voor iPad en iPhone – de beste iOS VPN opties

VPN voor iPad en iPhone – de beste iOS VPN opties

Een VPN voor je iPhone of iPad geeft je vrijheid en privacy op het internet. Je kunt er anoniem mee surfen, veilig mee op openbare wif-netwerken en geografische restricties passeren. Met een VPN op je iPad of iPhone surf je dus vrijer, veiliger en anoniemer. Er zijn veel VPN-aanbieders, en in dit artikel zoeken wij uit welke VPN’s het best werken met iOS; de meeste geschikte VPN’s voor iPad en iPhone dus!

VPN op iPad en iPhone – een aanbieder kiezen

Waar moet je op letten als je een VPN voor iPhone/iPad zoekt? Stel je jezelf in elk geval de vraag “Wat wil ik precies met mijn iPhone of iPad doen waar ik een VPN voor nodig heb?” De verschillende aanbieders hebben allemaal weer net wat verschillende kwaliteiten. In dit artikel sommen we enkele VPN-diensten op waarvan de iOS-applicaties prima werken. Al deze aanbieders bieden een uitermate geschikte VPN voor iPhone en iPad. Het komt dus neer op jouw eigen voorkeuren en wat je precies zoekt in een iOS-VPN.

1. iOS en IPVanish

IPVanish - VPN Provider

Bezoek IPVanish

IPvanish is vooral lekker snel. Het is een grote provider met servers in meer dan 60 landen. Er is een zero-log policy en degelijke encryptie (256-bit). Ook kan je downloaden via P2P-netwerken (torrents), en er gelden geen datalimieten. IPVanish heeft verder een gebruiksvriendelijke VPN-app voor iPad en iPhone. En IPVanish staat 5 gelijktijdige connecties toe op één account. Een uitstekende keuze voor iPhone- en iPadfans.

2. iOS en ExpressVPN

ExpressVPN en iOSBezoek ExpressVPN

ExpressVPN is een goede VPN voor iPhone- en iPadgebruikers. Er zijn veel servers en encryptiemogelijkheden (OpenVPN UDP, TCP, L2TP/IPSec, SSTP, PPTP). Er worden geen logs bijgehouden, en de connecties zijn snel en solide. De ExpressVPN iOS app heeft een erg prettige interface met een gemakkelijke wereldkaart. Hierdoor krijg je snel een goede impressie van de beschikbare servers. Als je niet tevreden bent, kan je binnen 30 dagen je geld terug krijgen.

3. iOS en NordVPN

NordVPN - VPN Provider

Bezoek NordVPN

NordVPN werkt ook perfect in combinatie met iOS. Het is ook een van de meest gebruikte VPN-diensten. Ze staan vooral bekend om hun next-level beveiliging. Als privacy en bescherming van je data van cruciaal belang zijn voor je zijn, is NordVPN een van de beste opties. De iOS-app van NordVPN werkt intuïtief en soepel. NordVPN staat ook downloaden toe.

Conclusie

De genoemde VPN-diensten werken erg goed op je iPad of iPhone. Of je voor IPVanish, NordVPN of ExpressVPN moet gaan hangt misschien meer af van persoonlijke voorkeuren. Maar het zijn 3 uitstekende aanbieders, dat is zeker.

Bovenstaand overzicht geeft slechts een eerste impressie, er zijn nog veel meer VPN’s die een solide iOS-applicatie aanbieden, zoals onder meer GOOSE. Werp eventueel ook eens een blik op ons algemene overzicht van de beste VPN’s. In principe is elk van de VPN-aanbieders die daar genoemd worden geschikt voor iPhone en iPad.

VPN op iPhone
Voorbeeld van de iPhone interface van de verschillende VPN-apps

Duitse versie

Één reactie

  1. jammer dat goosevpn er niet by staat want die werkt ook heel goed en is simpel in gebruik en nog van NL makelaardij ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *